Frio Blog

Intra in Joc. Sustine Stafeta VIP

Vino duminica 23 iulie in IOR2 langa scena, intre 10:00 si 13:00 sa pedalezi alaturi de noi si sa fii actorul principal la HOTSPORT Studios

Campofrio sustine stilul de viata sanatos, considera echilibrul un ingredient esential in dezvoltarea noastra. Protagonistii Stafetei VIP Campofrio sunt oameni care au reusit sa-si armonizeze frumusetea exterioara cu catalizatorul interior: dorinta de a fi in fiecare zi, cea mai buna versiune a ta. Sunt oameni care transmit prin tot ce fac acest demers, sunt oameni care au ajutat alti oameni sa reuseasca!

In stafeta de la triathlon, totul pare simplu. Dorian face inotul, Carmen bicicleta, iar Gina alergarea, dar avem nevoie de sustinerea ta.

Vino la corturile HOTSPORT si HOTSPORT Studios, pedaleaza, fa-ti filmul tau, share-uiestel cu prietenii si te vom rasplati cu FRIO Coduri. Inscrie-le in cursa pentru premii pe pagina ta de profil.

Sustinerea ta incepe chiar aici, online, chiar acum. Apasa pe butonul de mai jos si urmareste articolele de pe FRIO Blog in care mai apare. La 3 actiuni de sustinere, ti se va genera un nou cod! Urmareste-le pe pagina ta de profil si tot acolo adauga-le pe cele obtinute la HOTSPORT.

Prinde gustul sportului!