Sparanghel infasurat in jamon

Ingrediente

    1 legatura de sparanghel
    150gr jamon Campofrio
    2 rosii
    1 ceapa rosie
    frunze de salata
    2 linguri de otet balsamic
    4 linguri de ulei

Metoda de preparare

Fierbe sparanghelul in apa cu sare, apoi lasa-l la racit. Infasoara feliile de jamon in jurul sparanghelului, cate 4 pe fiecare. Rosiile se decojesc, se scot semintele si se taie cubulete mici. Ceapa se taie julienne. Se adauga otet si sare, si se amesteca. Sparanghelul se aseaza pe farfurie si se asezoneaza cu frunze de salata si otet balsamic

Produse recomandate

TAPAS MIX JAMON, CHORIZO| SALCHICHON


JAMBON SERRANO FARA OS


JAMON COCIDO EXTRA CAMPOFRIO


CAMPOFRIO JAMBON SERRANO FELIAT 40 GR


CAMPOFRIO JAMBON SERRANO+SUPORT+CUTIT 7 KG