Vinete prajite cu jamon si cascaval

Ingrediente

    2 vinete
    100gr jamon Campofrio
    2 rosii
    1 ou
    cascaval feliat
    2 linguri de otet balsamic
    1 lingura de ulei de susan
    sare
    faina

Metoda de preparare

Taiati vinetele in felii groase de 1 cm, asezonati-le cu sare si lasati-le deoparte pentru a se zvanta. Rosiile se decojesc si se taie cubulete. Se pun intr-un bol impreuna cu uleiul, otetul balsamic, sarea si uleiul de susan, se mixeaza si se pun deoparte. Peste feliile de vinete se pune jamonul si o felie de cascaval si se formeaza un sandvis cu inca o felie de vinete deasupra. Se fixeaza cu o scobitoare, se presara cu faina, se dau prin ou batut. Se prajesc apoi sandvisurile in ulei incins, se scurg pe un prosop de hartie pentru a elimina excesul de ulei. Se transfera apoi pe farfurii si se presara cu salata vinaigrette

Produse recomandate

TAPAS MIX JAMON, CHORIZO| SALCHICHON


JAMBON SERRANO FARA OS


JAMON COCIDO EXTRA CAMPOFRIO


CAMPOFRIO JAMBON SERRANO FELIAT 40 GR


CAMPOFRIO JAMBON SERRANO+SUPORT+CUTIT 7 KG