Oferă
cel mai cool cadou
Cumpără
Jamón Serrano de la Campofrio
 
Pentru a putea vizualiza acest video trebuie să acceptaţi cookie-urile de direcţionare şi publicitate

Află mai multe despre

Jamón Serrano

Jamónul Serrano este un preparat din Peninsula Iberică cu o rețetă așa de veche și sofisticată, că era considerat o delicatesă încă de pe vremea Imperiului Roman. Este pregătit din cei mai frumoși și curați porci domesticiți, hrăniți pe alese pentru a oferi stratificarea perfectă de carne și grăsime a preparatului. Piciorul de porc este uscat cu sare timp de câteva săptămâni, apoi curățat și lăsat la uscat în aerul rece de munte. Maturarea poate dura între șase și optsprezece luni, în funcție de dimensiuni și climă.

După procesul complex, rezultatul este unul pe măsură: un gust puternic, dar care inspiră încredere, puțină căldură și o simplitate confortabilă, un gust care pentru mulți înseamnă ”acasă” sau poate ”familie”.

Tocmai de aceea credem ca Jamónul Serrano de la Campofrio este cel mai potrivit pentru sărbători. Dăruiește un jamón și spune-i cuiva drag că-l prețuiești enorm, și că-i urezi ca de aceste Sărbători să se bucure de un gust deosebit acasă, alături de familie.

Tu cui i-ai face cel mai cool cadou?

Te provocăm să alegi o persoană specială din viața ta și să-i faci acest cadou. Află cui ar dărui un Jamón Serrano Flick, Dorian Popa, DaddyCool, Giulia, Manafu și Mirela Retegan.

Informații despre produs

Cutia Jamón Serrano conține un jamón de 7,25 kg, suport de lemn de cea mai bună calitate, cuțit special de tăiere, DVD cu instrucțiuni de tăiere și feliere direct de la sursă.