Campofrio Active Snack

Campofrio Active Snack din carne de porc 25g, cu proteine

Campofrio Active Snack este snackul hiper-evoluat din viitor, bogat în proteine și gustos, cu un ambalaj deștept care nu necesită refrigerare. Pentru că e super-igienic, îți permite să consumi produsul fără să-l atingi.

În orice moment în care ai nevoie de mai multă energie, la birou sau când lucrezi de acasă, după antrenament sau în drum spre casă, Active Snack îți este la îndemână în buzunar sau în rucsac şi-ţi oferă doza recomandată de proteine.

Cu două folii de ambalaj, se consumă elegant - fără să te murdărești pe mâini, fără să faci firimituri în mașină și fără să umpli tastatura sau telefonul smart cu grasime. În plus, Active Snack este și un snack silențios - nu îi deranjezi pe ceilalți când îl încerci.

Dă Snooze foamei cu Campofrio Active Snack din carne de porc!

Ingrediente

Carne de porc, sare de masă iodată (sare de masă, iodat de potasiu), dextroză, condimente, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), fum din lemn de fag, culturi starter. Pentru 100 g produs s-au folosit 151 g carne de porc.

Detalii de utilizare

Produsul are o folie necomestibilă, cu dungi albastre, care trebuie îndepărtată înainte de consum. Ambalat în atmosferă protectoare. Fără lactoză, coloranți sau glutamat monosodic. A nu se păstra într-un loc însorit sau cu temperaturi mai mari de 25 oC.

Detalii păstrare produs

Păstrat în ambalajul original, nu necesită refrigerare.

 

Campofrio Active Snack cu carne de curcan 25g, cu proteine

 Campofrio Active Snack, cu proteine şi gust de curcan, îţi dă energie să fii cel mai bun în ceea ce faci, fie că lucrezi la birou sau de acasă, te pregăteşti de antrenament sau vrei să apeşi “Play” şi eşti gata să începi jocul.

Acest snack hiper-evoluat din viitor vine într-un ambalaj dublu, ce se deschide silenţios şi îţi permite să te bucuri de Campofrio Active Snack fără să-l atingi. Nu te murdăreşti pe mâini, nu faci firimituri în maşină, nu laşi urme de grăsime pe telefonul mobil şi nici nu umpli tastatura de mâncare.

Descoperă cât de repede prinzi energie cu acest snack cu proteine şi ce uşor este să-l consumi.

Dă Snooze foamei cu Campofrio Active Snack cu carne de curcan!

Ingrediente

Carne de porc, carne de curcan, sare de masă iodată (sare de masă, iodat de potasiu), dextroză, condimente, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), fum din lemn de fag, culturi starter. Pentru 100 g produs s-au folosit 121 g carne de porc și 40 g carne de curcan.

Detalii de utilizare

Produsul are o folie necomestibilă, cu dungi albastre, care trebuie îndepărtată înainte de consum. Ambalat în atmosferă protectoare. Fără lactoza, coloranți sau glutamat monosodic. A nu se păstra într-un loc însorit sau cu temperaturi mai mari de 25 grade C.

Detalii păstrare produs

Păstrat în ambalajul original nu necesită refrigerare.