Termeni și condiții

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui wesite necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor

1. Acceptarea termenilor

Prin accesarea si utilizarea acestui site furnizat de Caroli Foods Group SRL, sunteti de acord cu termenii si conditiile urmatoare. Va rugam sa le cititi cu atentie. Daca nu sunteti de acord, va rugam sa parasiti acest site. Acesti termeni si conditii pot fi revizuite din timp in timp si fara notificare.

2. Copii

Caroli Foods Group SRL este axata pe securitatea si intimitatea tuturor utilizatorilor sai, in special a copiilor. Prin urmare, va recomandam ca parintii care permit copiilor lor sa acceseze si sa utilizeze serviciile oferite de acest site ar trebui sa ii ajute cu inregistrarea atunci cand este cazul si ar trebui sa supravegheze accesul acestora la servicii. Serviciile acesui site sunt proiectate pentru a atinge un public larg si este responsabilitatea parintilor in a identifica serviciul pe care il considera a fi adecvat pentru copilul sau copiii lor.

3. Nota catre parinti

Pentru a proteja interesele copiilor, Caroli Foods Group SRL nu va colecta in mod constient date personale de la copii sub 16 ani, fara notificare si consimtamântul unui parinte sau tutore. Daca este cazul, Caroli Foods Group SRL. va instrui specific copiii sa nu trimita astfel de date pe site-urile noastre Web.

4. Dreptul de copyright

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Caroli Foods Group SRL ori de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Caroli Foods Group SRL ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Caroli Foods Group SRL. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Caroli Foods Group SRL sau a afiliatilor sai. Caroli Foods Group SRL va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

5. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Caroli Foods Group SRL, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Caroli Foods Group SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web. Caroli Foods Group SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Caroli Foods Group SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.casacarolistilor.ro conform acestor “Termeni si Conditii”.

6. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al Caroli Foods Group SRL, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie,concurs sau in cursul executarii unui contract.

7. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi colectate si utilizate de catre Caroli Foods Group SRL in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si 2 pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Caroli Foods Group se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

8. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

  • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
  • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

  • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Caroli Foods Group si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

9. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.casacarolistilor.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu  Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre Caroli Foods Group SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor. La cererea scrisa a persoanelor ale caror date sunt prelucrate sau urmeaza a fi prelucrate, datata si semnata, expediata pe adresa: Caroli Foods Group SRL, Cotroceni One, Str. Sergent Nuţu Ion 44, Corp B, etaj 7, București, Sector 5 se obliga:

  • sa ii confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an;
  • sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Caroli Foods Group SRL, poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site. Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne prin intermediul site-ului.

10. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior.

"Termeni & Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Caroli Foods Group SRL in privinta utilizarii site-ului www.casacarolistilor.ro.

Caroli Foods Group SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

 

Varianta actualizata – mai 2018, Caroli Foods Group SRL