Prinde energie cu Campofrio Active Snack şi începe 2021 cu optimism

Cea mai bună veste din 2021 este că 2020 s-a terminat. Chiar dacă nu şi-a luat toate problemele cu el, ne-a eliberat de o tensiuneconstantă. De la 2021 nu avem pretenţii colosale, ne dorim doar să fie un an obişnuit, care să ne permită însă să recuperăm ce am pierdut din cauza contextului actual şi să nu ne mai oblige să #damsnooze dorinţelor noastre. Pentru că planurile pot fi realizate doar când ai suficientă energie, v-am provocat într-un concurs pe Facebook să savuraţi un Campofrio Active Snack cu cantitate mare de proteine, care să vă încurajezesă ne povestiţi ce vă doriţi de la 2021.

Am primit atâtea idei bune, încât ne-am propus să le listăm într-un articol:

Dor de vacanţă

Sperăm să aveţi parte de multe vacanţe în 2021, imediat ce va fi posibil

Majoritatea participanţilor la concursul Campofrio Active Snack ne-aţi povestit despre dorul de vacanţă. Unii au făcut chiar şi rime inspirate, doar-doar să se apropie mai mult de escapada lor prin ţară sau în afara ei. Ne-aţi transmis şi nouă dorul de Spania şi de Grecia, chiar şi de Dubai, de soare şi de mare, de regiunile noastre încă subapreciate, dar ne-ați făcut să și zâmbim. Una dintre intervențiia stipulat clar: utilizatorul îşi dorea concediu, dar fără drumeţii. Ne-am întrebat cum să se împlinească rezoluţia menţionată în mai multe comentarii legată de pierderea unor kilograme nedorite…și ne-am adus aminte că de la rezoluție la realitate e destul de multă muncă și avem un întreg 2021 să ne apucăm de treabă

Reuniuni cu prietenii

Se cunoaşte că 2020 a fost anul distanţării sociale, pentru că mulţi dintre voi ne-aţi povestit că vă e dor de o petrecere ca la carte cu prietenii, de o reuniune fără stres, ba chiar de întâlnirile şi şedinţele cu colegii, la sediu. Timpul trece mai uşor cu cei dragi. În 2020 ne-am bucurat că am rămas sănătoși și am susținu interacţiunea, chiar şi virtualăprin intermediul evenimentelor de gaming online, în care mai mulţi streameri au putut comunica, urmându-şi pasiunea. Aţi putut să vă înscrieţi în echipele influencerilor voştri preferaţi în concursurile Campofrio Active Snack şi sperăm să vă alăturaţi comunităţii noastre şi în 2021, chiar şi virtual. V-am propus și un spot video simpatic, în care Selly #DăSnooze foamei, alături de voi. Pe site-ul www.campofrio.ro găsiți un joculeț de browser în care obțineți mai multă energie cu produsele Campofrio Active Snack.

Nunta mult visată

Dacă totul merge bine, vara lui 2021 va fi plină de nunţi

2020 a amânat şi multe evenimente de familie, aşa că o rezoluţie des întâlnită în comunitatea Campofrio Active Snack a fost reluarea pregătirilor de nuntă. Între timp, unii dintre membrii comunității noastre ne-au mărturisit că au devenit şi părinţi, ceea ce le-a crescut dorinţa de a se căsători cu atât mai mult. Le urăm să aibă parte de cele mai frumoase momente şi să se bucure de evenimentul lor într-un cadru cât mai larg, imediat ce vor avea ocazia.

Şi noi ne-am propus ca în 2021 să vă oferim cât mai multe experiențe în care să vă regăsiți, concursuri cu premii inedite şi foarte dorite, aşa că #DațiSnooze foamei cu snack-ul hiper-evoluat din viitor, prindeți energie să văîmpliniți toate planurile şi rămâneți alături de noi pentru că vă pregătim un an plin de surprize plăcute.