Proteinele și contribuția lor la nivelul tău de energie zilnică

Pentru un stil de viaţă sănătos, asigură-te că faci mişcare, introduci în alimentaţie suficiente legume, mai ales pe cele cu frunze verzi, şi nu uiţi de proteine. Ele sunt esenţiale pentru funcţionarea optimă a organismului. Rolul lor e atât de important că ar trebui să acopere cel puţin 10% din totalul zilnic de calorii. Vestea bună? Avem produsul perfect pentru a-ţi asigura doza zilnică de proteine într-un mod sănătos şi gustos: un snack pe care-l poţi savura rapid, fără să te murdăreşti şi fără să faci firimituri.

Proteine? Sunt pline de beneficii

Dacă mai ai nevoie de argumente, trebuie să ştii că proteinele au roluri multiple. Printre ele, se află şi sarcina de a regla nivelul pH-ului, adică să echilibreze cantitatea de acid cu cea de substanţe bazice. Consumul regulat de proteine contribuie la un nivel constant, ce susţine funcţionarea normală a organelor.

Proteinele au un rol şi în hidratare. Ele atrag şi reţin particulele de apă, iar în lipsa lor şi a unei alimentaţii suficiente, deshidratarea poate apărea şi ca o consecinţei a malnutriţiei. În plus, un aport sănătos de proteine asigură o imunitate puternică, ce poate lupta contra infecţiilor, dar şi o mobilitate exemplară a substanţelor nutritive în corp.

Poate cea mai cunoscută sarcină a proteinelor este să producă energie. Fără un set de exerciţii fizice intense, o doză de proteine dintr-un snack sau dintr-o porţie de carne gatită poate asigura energia până la 48 de ore.

Fă cunoştinţă cu un snack plin de proteine

Viaţa de zi cu zi se desfăşoară într-un ritm alert. Dacă nu ai întotdeauna timp pentru o masă elaborată, poţi apela la Campofrio Active Snack ca să-ţi asiguri doza de proteine, să prinzi energie şi să te întorci cu forţe noi la activităţile tale. Pe lângă faptul că are un ambalaj dublu ce nu-ţi permite să te murdăreşti sau să laşi firimituri, îţi oferă şi o senzaţie de saţietate şi un aport nutritiv exemplar, fără zaharuri sau grăsimi hidrogenate care să-ţi afecteze în timp sănătatea.

Cu Campofrio Active Snack, mănânci bine şi gustos oricând şi oriunde. Încearcă-l în drum spre job, într-o pauză de gaming, înainte de cursuri sau chiar şi în timpul unei conferinţe remote – e elegant, nu te murdărești pe mâini, nu faci zgomot și nu faci firimituri.

Iată tot ce trebuie să ştii despre acest produs:

Ingrediente

Carne de porc, sare de masă iodată (sare de masă, iodat de potasiu), dextroză, condimente, extracte de condimente, antioxidant (ascorbat de sodiu), conservant (nitrit de sodiu), fum din lemn de fag, culturi starter. Pentru 100 g produs s-au folosit 151 g carne de porc.

Detalii de utilizare

Produsul are o folie necomestibilă, cu dungi albastre, care trebuie îndepărtată înainte de consum. Ambalat în atmosferă protectoare. Fără lactoză, coloranți sau glutamat monosodic. A nu se păstra într-un loc însorit sau cu temperaturi mai mari de 25 grade C.

Detalii păstrare produs

Păstrat în ambalajul original, nu necesită refrigerare.

Oferta noastră

Ca să-ţi fie mai uşor şi să te bucuri de Campofrio Active Snack cu gust de curcan sau de porc fără să pleci de acasă, poți să comanzi Active Snack direct de pe Bringo.

Descoperă snack-ul hiper-evoluat din viitor şi dă snooze foamei!